Maalämpö on maaperään varastoitunutta auringon lämpöenergiaa. Maalämpöjärjestelmällä lämpöenergiaa voidaan käyttää rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen/jäähdyttämiseen.PorakaivoSuomen porakaivoPorakaivon paikka pyritään sijoittamaan siten, että talon ja kaivon välisen vesijohdon vetäminen talolle sujuu vaivattomasti ja kaivon sijainti ei häiritse muuta pihan käyttöä.Tärkeää on että lämpökaivo on mitoitettu oikeassa suhteessa lämpöpumpun kanssa. 1kw = 20metriä porattua kaivoa, esim. 10kw lämpöpumppu = 200 metrinen lämpökaivo. Myös pehmeän maanosuus/veden korkeus vaikuttavat lämpökaivon kokonais syvyytsuomen_porakaivo.jpegporakaivo.jpeg

Porakaivo ja maalämpökaivo poraukset 

Luotettavasti ja ammattitaidolla

Suoritamme kaivonporauksia kokonaisratkaisuina. Teemme luotettavasti ja ammattitaidolla  porakaivot,porakaivopumppu asennukset kuin maalämpökaivojen poraukset ja putkitukset avaimet käteen-toimituksina.

Käytössämme on monipuolinen porauskalusto, joilla pystymme työskentelemään vaikeissakin maastossa.

Suomen Porakaivo

  

maalampokaivo | lämpökaivo | energiakaivoKAIVONPORAUS PORAKAIVON HINTA Porakaivo hintaan vaikuttaa kaivon syvyys, maaperä ja käytettävä pumppu. MikäliPorakaivo hintaan vaikuttaa poratun kaivon syvyys,maaperä ja asennettavan porakaivopumpun merkki / asennyssyvyys.

SOITA JA KYSY LISÄÄ
0500 617626

MYYNTI JA TILAUKSET (Keskusnumero, ei tekstiviestejä)

Sesonkiaikana pyydämme kärsivällisyyttä. Jos emme ole heti tavoitettavissa, soitamme teille takaisin niin pian kuin mahdollista.

Sähköposti: info(at)suomenporakaivo.fi

Suomen Porakaivo Oy | Lahti

OSOITE
Viilaajankatu 1, 15520 Lahti
TEL
0500 617 626
E-MAIL
info(at)suomenporakaivo.fi

Korjaamo | Suomen Porakaivo – Cleacap Oy

OSOITE
Tehtaantie 50, 16510 Luhtikylä
TEL
(03) 877 920
FAX
(03) 877 9214

Copyright © Suomen Porakaivo Oy. All rights reserved.